ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ 2014-2015


   Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 στο θέατρο «Δημ. Βλησίδης» παρουσιάστηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις του σχολείου μας, που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2014-2015. Την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προλόγισε με εμφανή συγκίνηση ο διευθυντής του σχολείου, Παπαδάκης Μανόλης.
   Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο τους καθηγητές/τριες του συλλόγου διδασκόντων για τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που ανέλαβαν πέραν  των διδακτικών τους καθηκόντων, όσο και τους μαθητές/τριες  αλλά και τους γονείς/κηδεμόνες τους που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στην πραγματοποίηση ποικίλων δράσεων (προγράμματα, επισκέψεις, ταξίδια) εντός ή εκτός του σχολικού προγράμματος. Ας μην ξεχνάμε ότι σκοπός των εκπαιδευτικών δράσεων δεν είναι παρά η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και η σταδιακή ωρίμανσή τους  μέσω της ευαισθητοποίησης, της καλλιέργειας ενδιαφερόντων, της ανάληψης πρωτοβουλιών και βέβαια της συνεργατικότητας.
Την εκδήλωση τίμησε η παιδαγωγική σύμβουλος του σχολείου κα Ραμουτσάκη Ιωάννα με εγκάρδιο χαιρετισμό της που διάβασε ο θεολόγος κος Μέμος Γιώργος. Συγκίνηση τέλος προκάλεσε ο αποχαιρετιστήριος λόγος που εκφώνησαν τρεις μαθήτριες της Γ΄ τάξης. Με πηγαίο τρόπο έκαναν απολογισμό των τριών χρόνων του Γυμνασίου και ευχαρίστησαν  διευθυντή-υποδιευθυντή και καθηγητές για όσα μοιράστηκαν, γνώσεις, αξίες και στιγμές. Ιδιαίτερη μνεία έγινε εκ μέρους τους, όπως και εκ μέρους του διευθυντή, στην κα Αθανασάκη Ευγενία, αγαπημένη δασκάλα και συνάδελφο, που πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη σχολική μας κοινότητα.

   Κα Αθανασάκη, θα σας θυμόμαστε! Αγαπημένη μας Τζένη, θα μας λείψεις!

   Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράσταση «Σύγχρονη Λυσιστράτη» από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας. Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους Πληροφορικής  κο Φραγκιαδάκη Παναγιώτη για την ευγενική δημιουργία του βίντεο των φετινών δράσεων και για άλλη μια φορά στον κο Τζωρτζάκη Μιχάλη για την αμέριστη υποστήριξή του κατά το σχεδιασμό και υλοποίηση της ιστοσελίδας του σχολείου.

  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!