ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Αγαπητοί επισκέπτες της διαδικτυακής ιστοσελίδας του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου,
την Κυριακή 22/11/2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ποδηλατάδα του Γυμνασίου μας με αφετηρία το σχολείο και προορισμό τη μαγευτική Λίμνη Αγυιάς. Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ανέλαβε τη διοργάνωση, εκτός από το ποδήλατο και τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, νερό, σάντουϊτς), βασική προϋπόθεση ήταν το πολύ κέφι για εξερεύνηση της περιοχής.
   Όλοι ήμασταν συνεπείς στο ραντεβού μας μπροστά στο σχολείο, όπου και μας υποδέχτηκε η υποδιευθύντρια κ. Γερμανού  και μας ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Κατά τη διαδρομή οι μαθητές ακούγαμε με πολλή προσοχή τις οδηγίες από τους τρεις γονείς που καθοδηγούσαν με τα ποδήλατά τους. Επίσης υπήρχαν δύο αυτοκίνητα γονέων που ακολουθούσαν υπομονετικά δίνοντας τη βοήθειά τους. Μόλις φτάσαμε στη λίμνη τα παιδιά παίξαμε ομαδικά παιχνίδια όπως βόλεϊ και ποδόσφαιρο κι έπειτα κουρασμένοι φάγαμε το κολατσιό που είχαμε φέρει μαζί μας.
   Για το τέλος κρατώ ότι ήταν μια μέρα πραγματικά δημιουργική και αξέχαστη και γι αυτό τέτοιες διοργανώσεις αξίζει να γίνονται πιο συχνά.
   Φιλικά,
    Η ποδηλάτισσα  Εξάρχου Νάνσυ Γ1
Στιγμιότυπα της ποδηλατάδας θα βρείτε στο παρακάτω βίντεο: