ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2017

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και εφέτος, εισακούοντας το αίτημα των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου, αποφάσισε να επιτρέψει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις τις τελευταίες διδακτικές ώρες την Παρασκευή 24-2.

  Το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο ανέλαβε σημαντικό μέρος της διοργάνωσης με την προμήθεια χυμών και των σχετικών συνοδευτικών σνακ, όπως και πολλά παιδιά που από το πρωί έφερναν αρκετά πράγματα  για το πάρτι. Ανάλογη πρόνοια υπήρξε και για τη μουσική επένδυση.
    Έτσι μετά τις 11.00 οι χώροι του γυμνασίου μας άρχισαν να γεμίζουν από πολύχρωμες ευφάνταστες μεταμφιέσεις,  ενώ τα πρώτα τραγούδια ήδη ακούγονταν από τα μεγάφωνα. Στην αρχή την τιμητική τους είχαν τα πατροπαράδοτα κρητικά τα οποία χόρεψαν από κοινού πολλοί μαθητές και καθηγητές. Ακολούθησαν μουσικές επιλογές από ελληνικά και ξένα τραγούδια και πολύς χορός από μαθήτριες κυρίως του σχολείου. Η ώρα πέρασε γρήγορα και στο τέλος όλοι συμμετείχαν στο μάζεμα της αυλής από τις σερπαντίνες. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την πολύ ωραία συμμετοχή τους στην εκδήλωση και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να την επαναλάβουμε.
                                                                                                                 Ιωάννα Βουρεξάκη

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει το ακόλουθο βίντεο που επιμελήθηκε η συνάδελφος κ. Παρασκευαϊδη Άννα


Χρόνια Πολλά με Υγεία και Καλή Σαρακοστή!