ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2016-2017 η ιστοσελίδα του σχολείου συμπληρώνει δυόμισι χρόνια ηλεκτρονικής ύπαρξης με πληθώρα αναρτήσεων και αξιόλογη επισκεψιμότητα. Η δε πρόσφατη διάκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικών ιστότοπων  αποτελεί μεν επιβράβευση του ζήλου καθηγητών και μαθητών αλλά και παρακινεί σε διαρκή βελτίωση. Αποτιμώντας την προσπάθεια ως υπεύθυνη της ιστοσελίδας, νιώθω ότι οφείλω ένα μεγάλο ΄΄ευχαριστώ’’, έστω και ανώνυμα, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της.

   Στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων και ξεχωριστά της Γ΄που είτε ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα των καθηγητών/τριών τους για εργασίες είτε προθυμοποιούνταν να αναλάβουν παρουσιάσεις ως τακτικοί ‘’δημοσιογράφοι-αρθρογράφοι’’, τις περισσότερες φορές με επαγγελματική συνέπεια. Παιδιά, προσωπικά θεωρώ ότι το δικό σας εφηβικό ''παρών'' -ενθουσιώδες, τρυφερό κι ονειροπόλο- είναι που κάνει τη διαφορά για την ιστοσελίδα του σχολείου μας.
   Στους καθηγητές και τις καθηγήτριες του Συλλόγου Διδασκόντων που προέτρεπαν τα παιδιά σε εργασίες, εντός και εκτός τάξης, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια και τη μορφοποίηση των κειμένων τους, που μοιράζονταν το διδακτικό υλικό τους ή κοινοποιούσαν τις δράσεις τους. Και βέβαια στους συναδέλφους της Πληροφορικής για την αμέριστη τεχνική υποστήριξη όσον αφορά στη συνεχή αναβάθμιση της ιστοσελίδας.
   Και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία και εύχομαι ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ για δυναμικότερη παρουσία στον κυβερνοχώρο της εκπαίδευσης. 

Σμαράγδη Γαλημιτάκη