ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ

Η συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών της Α΄τάξης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 με ικανοποιητική συμμετοχή.  Ο Διευθυντής  του σχολείου κ. Χαραλαμπάκης Αντώνης, μετά το καλωσόρισμά του,  αρχικά παρουσίασε το Γυμνάσιό  μας και σχολίασε τις πιθανές δυσκολίες μετάβασης των μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε λειτουργικά θέματα του σχολείου (εσωτερικός κανονισμός, υποχρεώσεις μαθητών, σχολική ιστοσελίδα κα) και εξήγησε τις ομάδες μαθημάτων και τους τρόπους αξιολόγησης των μαθητών. Τη λεπτομερή παρουσίασή του μπορείτε να βρείτε εδώ. Ακολούθως οι γονείς/κηδεμόνες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους καθηγητές των τεσσάρων τμημάτων της Α΄τάξης καθώς και με άλλους διδάσκοντες.

    Όσοι γονείς/κηδεμόνες  δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση είναι αναγκαίο να επικοινωνήσουν άμεσα με τους υπεύθυνους καθηγητές των τμημάτων για την καταχώρηση προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας. Επίσης όλοι οι γονείς/κηδεμόνες παρακαλούνται να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν το έντυπο γονικής συγκατάθεσης, που αφορά σε πιθανή εμφάνιση του παιδιού τους στην ιστοσελίδα του σχολείου, συμπληρωμένο με ευδιάκριτη την επιλογή τους (επιτρέπω/δεν επιτρέπω).
    Τέλος σημειώνεται ότι οι ώρες ενημέρωσης των γονέων/κηδεμόνων από τους διδάσκοντες καθηγητές θα γνωστοποιηθούν μόλις οριστικοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα.