ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για άλλη μία φορά, με τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους 2017-2018, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στον συνεχή εμπλουτισμό της ιστοσελίδας, συναδέλφους καθηγητές και μαθητές όλων των τάξεων. Με το δικό τους εκπαιδευτικό παρών οι πρώτοι και το δικό τους  ''δημοσιογραφικό'' μεράκι οι δεύτεροι κατάφεραν ώστε η ιστοσελίδα του σχολείου να πλουτίζει διαρκώς σε υλικό και να αυξάνει σε επισκεψιμότητα.
     Συγκεκριμένα τη φετινή σχολική χρονιά στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα των σχολικών δραστηριοτήτων προστέθηκε η ετικέτα Erasmus με πληροφορίες και υλικό για τα τρία προγράμματα που υλοποιούνται στο σχολείο. Επιπλέον στην τρίτη στήλη προστέθηκε ο σύνδεσμος Erasmus + που παραπέμπει στο site AR4YOU στο πλαίσιο της διάχυσης του ευρωπαϊκού προγράμματος Augmented Reality For You. Στην ίδια στήλη προστέθηκε και το blog Σπουδαίοι άνθρωποι που διαμόρφωσαν οι μαθητές του τμήματος Γ2 με τον καθηγητής της Πληροφορικής κ. Κουνελάκη Μιχάλη. Τέλος με την ετικέτα της Ψυχαγωγίας στην αρχή κάθε μήνα διαβάζαμε τα χρονογραφήματα της Φρόσως Στριλάκου, μαθήτριας του Γ4, με θέματα, κυρίως, της σχολικής επικαιρότητας.
     Στο σημείο αυτό θεωρώ ότι ως υπεύθυνη της ιστοσελίδας οφείλω να αναφερθώ ξεχωριστά στην πολύ ενεργή συμμετοχή της Φρόσως στα εκπαιδευτικά δρώμενα του σχολείου αλλά και στα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης, τα οποία στη συνέχεια αποτύπωνε,  προς δημοσίευση, στα κείμενά της. Έτσι στα τρία χρόνια της φοίτησής της στο Γυμνάσιο, που συμπίπτουν με τη λειτουργία της ιστοσελίδας, εκτός από τις πολυάριθμες εργασίες της στα φιλολογικά μαθήματα, περισσότερες από 30 αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της. Όντας μία πολύ πρόθυμη και συνεπής συνεργάτιδα της ιστοσελίδας με τακτικές και ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις πραγματικά θα μου λείψει.
    Τέλος, επειδή πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, κάθε πρόταση για ανανέωση της ιστοσελίδας είναι καλοδεχούμενη όπως και κάθε καινούρια συνεργασία με τη νέα σχολική χρονιά.

                                                  Με εκτίμηση,
                                        Σμαράγδη Γαλημιτάκη