ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Στο πλαίσιο της έμπρακτης υποστήριξης και ενίσχυσης της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, το σχολείο μας με χαρά συγκέντρωσε και προσέφερε αξιόλογο χρηματικό ποσό για αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Tην επίσκεψη μας περιγράφει η μαθήτρια Παλιεράκη Αναστασία:

΄΄Καθώς η χώρα μας διανύει μια περίοδο έντονης οικονομικής ύφεσης, στο σχολείο μας αποφασίσαμε να δωρίσουμε ένα χρηματικό ποσό στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου προκειμένου να στηρίξουμε ένα μέρος που μας αφορά όλους. Έτσι την  Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 τρεις μαθητές της Γ΄ τάξης επισκεφτήκαμε το Παιδιατρικό Τμήμα μαζί με τη διευθύντρια κ, Βουρεξάκη, την υποδιευθύντρια κ. Μαρκάκη και τη φιλόλογο κ. Γαλημιτάκη. Το προσωπικό μας υποδέχτηκε ζεστά και η παιδίατρος κ. Μαυρεδάκη μας οδήγησε στα εξεταστήρια, όπου μας  παρουσίασε τον εξοπλισμό που εν μέρει είχε αγοραστεί με τη δωρεά μας. Πρόκειται για επιτοίχια ωτοσκόπια και πιεσόμετρα τελευταίας τεχνολογίας που σύμφωνα με την παιδίατρο είχαν απόλυτη ανάγκη. Η κ. Μαυρεδάκη ευχαρίστησε τόσο τους καθηγητές για το μάθημα ανθρωπιάς προς τους μαθητές όσο και τα παιδιά για την ευαισθητοποίησή τους. Εμείς πάλι χαρήκαμε που με τη μικρή προσφορά μας μπορέσαμε να συνδράμομε στην καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Χανίων. Ευχόμαστε το Γυμνάσιό μας να συνεχίσει να βοηθά και να προσφέρει με ανάλογες σημαντικές δράσεις.΄΄ 

  Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι το σχολείο μας δώρισε  22 πίνακες ζωγραφικής, εικαστικές δημιουργίες μαθητών με την επιμέλεια της καθηγήτριας των Καλλιτεχνικών κ. Μπαχοροπούλου Έλλης, που σήμερα στολίζουν το διάδρομο της Παιδιατρικής Κλινικής.