ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

3ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 2018

Ο 3ος Μαραθώνιος Κρήτης, αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Εκτός από τον κλασικό Μαραθώνιο η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 2,5, 5 και 10 χλμ καθώς και Πράσινο Μαραθώνιο με το σύνθημα ''συμμετέχω-τρέχω-προστατεύω'' για την προστασία και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας του νησιού.
   Στηρίζοντας τη φετινή διοργάνωση η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων προτρέπει την ομαδική συμμετοχή μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μάλιστα δωρεάν. Συγκεκριμένα οι μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 5χλμ. με ώρα εκκίνησης τις 12:15μμ. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.crete-marathon.gr .
Τα Χανιά λοιπόν μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που προσελκύει αθλητές από όλη την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα.
Kαλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες: μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, δρομείς και εθελοντές. Και βέβαια συγχαρητήρια στους διοργανωτές!