ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΔΩΡΕΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης χτες Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε δωρεά εικαστικών έργων εκ μέρους του σχολείου μας στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σύμφωνα με πρότερη απόφαση του συλλόγου διδασκόντων και τη συναίνεση μαθητών και γονέων/κηδεμόνων. Πρόκειται για 22 πίνακες ζωγραφικής με έντονα χρώματα και χαρούμενη διάθεση που φιλοτέχνησαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου με την επιμέλεια της συναδέλφου των εικαστικών κας Έλλης Μπαχαροπούλου.
   Τα έργα παρέδωσαν τρεις εκπαιδευτικοί και δύο μαθήτριες του σχολείου συνοδευόμενοι από τον διευθυντή κο Παπαδάκη Μανόλη. Η παραλαβή τους έγινε από τη Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κα Μπαλωμενάκη Εύα παρουσία όλου του προσωπικού της Κλινικής. Η δωρεά συμπληρωνόταν από δώρα (βιβλία) για τα παιδιά που νοσηλεύονται καθώς και από ημερολόγια του σχολείου για τις Κλινικές του Νοσοκομείου.



     Ευχή μας οι πίνακες να κάνουν πιο χαρούμενο το χώρο νοσηλείας των μικρών ασθενών αλλά και εργασίας των ανθρώπων που τους φροντίζουν.
      Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο των Χανιώτικων Νέων.
      Όλα τα έργα ζωγραφικής θα τα βρείτε στο παρακάτω βίντεο: