ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 21 & 22-12- 2016, στους χώρους του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γλυκές αλλά και αλμυρές δημιουργίες των μαθητών, των μαθητριών και των  καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου. 
     Την πρωτόγνωρη εμπειρία τη ζήσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά και, στο πνεύμα αγάπης των ημερών, απολαύσαμε τα νόστιμα εδέσματα που έφτιαξαν οι μικροί μαθητές βάζοντας μέσα όλη τους την τέχνη. Όλα αυτά έγιναν χωρίς να χαθεί ούτε μία ώρα μάθημα, αφού αξιοποιήθηκε ο χρόνος των διαλειμμάτων. Τα περισσότερα εκθέματα γίνονταν ανάρπαστα από νωρίς, προς απογοήτευση αρκετών που δεν προλάβαιναν  να τα δοκιμάσουν. 
      Εντυπωσιαστήκαμε από τις ζαχαροπλαστικές ικανότητες αγοριών και κοριτσιών του σχολείου μας που, χάρη στην εκδήλωση, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το κρυφό σε μας τους υπόλοιπους ταλέντο τους. Για τις δύο αυτές ημέρες ο χώρος του σχολείου απόκτησε μία άλλη, διαφορετική από αυτή που γνωρίζαμε, διάσταση. Έγινε μία πολύβουη αγορά όπου όλοι είχαμε κάποιο ρόλο, ενώ διδαχτήκαμε αρκετά για την .....Οικονομία.  Επομένως το αποτέλεσμα, εκτός από ψυχαγωγικό, ήταν και άκρως εκπαιδευτικό. Κάποιοι, βέβαια,  μάλλον το παράκαναν με την κατανάλωση, πράγμα που θα προσέξουμε περισσότερο την επόμενη φορά που θα επαναλάβουμε κάτι ανάλογο.
      Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της, η προσφορά σας πραγματικά μας συγκίνησε.    

   Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Ευτυχισμένο το 2017!

                                                                                                                                                Iωάννα Βουρεξάκη






Περισσότερες σκηνές από το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας θα βρείτε εδώ.

2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου - Χριστούγεννα 2016