ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016-17

 Το σχολείο δεν είναι μόνο μαθήματα. Μια σειρά από δράσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα συνθέτουν το ημερολόγιο του σχολικού έτους, αποτελώντας κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εξίσου σημαντικό.  Επιδίωξη του σχολείου είναι σ’ αυτά να συμμετέχουν όσο περισσότεροι μαθητές και καθηγητές είναι δυνατό. Είμαστε περήφανοι που και εφέτος το 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου  έδωσε ένα δυναμικό παρών σε εκδηλώσεις και δράσεις που αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους πολλοί μαθητές, καθηγητές αλλά και γονείς. Η συνεργασία, η ομαδικότητα,  η εργατικότητα, το κέφι και η ζωντάνια της σχολικής μας κοινότητας έδωσαν ως αποτέλεσμα όλα αυτά τα επιπλέον στοιχεία που δίνουν το στίγμα μας και εμπλουτίζουν τη σχολική καθημερινότητά μας.
    Την Παρασκευή 23-6-2017 στο θέατρο «Βλησίδης» έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων της σχολικής χρονιάς 2016-17. Αυτά μπορείτε να τα δείτε σε μία πιο συντομευμένη μορφή  εδώ
Την τιμητική τους, βέβαια,  έχουν τα παιδιά της Γ΄ τάξης που πλέον έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο μας και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της σχολικής τους πορείας. Τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων υπάρχουν πιο αναλυτικά σε χωριστή ανάρτηση.
    Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της θεατρικής ομάδας  και στις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Γερμανού Ευγενία και κ. Μαρκάκη Σοφία για την εξαίρετη 2η παράσταση που δόθηκε την Παρασκευή κλείνοντας με τον πιο αισιόδοξο και δημιουργικό τρόπο τη σχολική μας χρονιά.
        Καλές Διακοπές σε όλους!
Σύνθεση- δημιουργία παρουσίασης: Ιωάννα Βουρεξάκη