ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018

Επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018 με τον πατροπαράδοτο αγιασμό στον αύλειο χώρο του σχολείου. Ήμασταν όλοι παρόντες, μαθητές, καθηγητές, γονείς. Και βέβαια ο ιερέας της ενορίας μας πατήρ Ιωάννης Δρακακάκης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά, στους καθηγητές καλή δύναμη στο εκπαιδευτικό έργο τους και στους μαθητές αγάπη για μάθηση και σεβασμό στους δασκάλους τους.
   Ακολούθησε καλωσόρισμα εκ μέρους του διευθυντή κ. Χαραλαμπάκη όλων των μαθητών του Γυμνασίου, παλιών και καινούριων, με έμφαση στην αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ μαθητών, καθηγητών και γονέων/κηδεμόνων για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου. Τέλος σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε  στους μαθητές  η Σύμβουλος Φιλολόγων κ. Ραμουτσάκη τονίζοντας ότι πέρα από τις σχολικές επιδόσεις ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η  σωστή συμπεριφορά μέσα και έξω από το σχολείο.



Στιγμιότυπα από την πρώτη σχολική μέρα





Και το ολοκαίνουριο μας κυλικείο!

   Καλή αρχή,
λοιπόν, με το πρωινό κουδούνι να χτυπά στις 08.10 π.μ. και τα λεωφορεία να ξεκινούν από την αφετηρία στις 07.30. Για την τρέχουσα εβδομάδα η αποχώρηση από το σχολείο  την Τρίτη 12/9 και την Τετάρτη 13/9  θα είναι στις 11.30 ενώ την Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 θα είναι στις 12.20