ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το 2ο Γυμνάσιο Ελ.Βενιζέλου συμμετείχε στο τριήμερο ενημέρωσης και προβολής για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις διεθνείς συνεργασίες που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου2018.
     Το τριήμερο περιλάμβανε σεμινάρια, εργαστήρια, ενημερώσεις, εκθέσεις και παρουσιάσεις προγραμμάτων. Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις, ακούστηκαν προβληματισμοί και κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση δυσκολιών.
Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτικούς Γιώργο Μέμο και Σπάρταλη Νίκη που παρουσίασαν τα προγράμματα Erasmus +  KA2 και ΚΑ1 τα οποία ήδη υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται.
               

Επίσης μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες φυλλάδια με το περιεχόμενο των προγραμμάτων μας και τους συνδέσμους των σελίδων που μπορούν να δουν τα αποτέλεσματα της δουλειάς μας στο διαδίκτυο.Την παρουσίαση μας συμπλήρωσαν οι αφίσες μας.



Η όλη εκδήλωση ήταν μια γιορτή των προγραμμάτων με τους εκπαιδευτικούς να μιλούν με αγάπη και ενθουσιασμό γι' αυτά.Έγινε ανταλλαγή πληροφοριών και πληροφοριών και  δόθηκε η υπόσχεση για μια ισχυρότερη συνεργασία μεταξύ των σχολείων.

                                                                                                                       Σπάρταλη Νίκη