ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Η επέτειος της Επανάστασης του 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου γιορτάστηκαν από το σχολείο μας την Παρασκευή 22 Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του γειτονικού μας ΕΠΑΛ. Η γιορτή  φέτος ξεκίνησε από τον συνάδελφο Μανάκο Αστέριο με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ενός ερωτηματολογίου,  που στόχο είχε να αποτυπώσει αν οι μαθητές του σχολείου μας γνωρίζουν τα βασικά στοιχεία για τις επετείους που γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Παρατίθονται τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου στο οποίο συμμετείχαν 231 μαθητές. Πάνω από κάθε στήλη υπάρχει ο σχετικός με αυτή  αριθμός των μαθητών. 
    Στη συνέχεια ο κ.Μανάκος μας μίλησε για τους διαρκείς αγώνες τον Ελλήνων για την ελευθερία της πατρίδας και την υπεράσπιση της πίστης μας.
  Η μαθήτρια Φιωτάκη Ελπίδα μας παρουσίασε την εργασία που επιμελήθηκαν οι μαθητές Κασιμάτης Λευτέρης και  Καρεφυλλάκης  τους ήρωες που αγωνίστηκαν παραδειγματικά για την πατρίδα, ενώ οι μαθήτριες Τσιβουράκη Όλγα, Μανιατάκη Μαρία και Μπαλωμενάκη Σοφία μας μίλησαν για τους Κρήτες επαναστάτες. Η χορωδία με τη συνοδεία κιθάρας από τον  κ.Πογιατζή πλαισίωσε μουσικά τη γιορτή.

    Οι μαθητές μας, τέλος, παρέλασαν περήφανα τιμώντας την εθνική επέτειο τη Δευτέρα 25 Μαρτίου με τη συνοδεία της κ.Μανουσογιαννάκη.


 



Σχολικό έτος 2018-19