ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Τελευταία μέρα σήμερα 15 Ιουνίου της εξεταστικής περιόδου 2015 για τους μαθητές/τις μαθήτριες των Γυμνασίων και αρχή των καλοκαιρινών διακοπών με τον καιρό να θυμίζει-επιτέλους-καλοκαίρι και να παραπέμπει επειγόντως σε μπάνια. Ωστόσο, για τους μαθητές της Γ΄ τάξης η σημερινή μέρα επιπλέον σηματοδοτεί μία σημαντική μετάβαση, καθώς το τέλος των γυμνασιακών τους χρόνων αποτελεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη σχολική τους ζωή με τη φοίτησή τους στο Λύκειο,  Γενικό ή Επαγγελματικό, της επιλογής τους.

Όλα έγιναν όπως κάθε προηγούμενη μέρα χωρίς, όμως, να είναι τα ίδια, αφού ήταν η τελευταία φορά της τελευταίας μέρας του γυμνασίου: Γύρω στις 8.00 οι μαθητές/μαθήτριες άρχισαν να φτάνουν γελαστοί και να σκορπίζονται σε παρέες στο προαύλιο.


Το κουδούνι χτύπησε στην ώρα του για το τελευταίο εξεταζόμενο μάθημα και ως συνήθως την προσευχή είπε ο Γιώργος (Μπασιάς) του Γ3. Ο διευθυντής πάλι  και ο υποδιευθυντής ανακοίνωσαν την ημερομηνία των προσεχών αποτελεσμάτων και ξαναθύμισαν στους αμελείς τις εντελώς απαραίτητες για το απολυτήριο φωτογραφίες.


Στην τάξη η κα Σπάρταλη έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα θέματα της Χημείας.



Και οι μαθητές με τη  σειρά τους έδωσαν ραντεβού στο προαύλιο για το εθιμοτυπικό μπουγέλο. Παντού φωνές, γέλια αλλά και συγκίνηση που δύσκολα εκφράζεται με λόγια.



Η ιστοσελίδα μας αφιερώνει τη σημερινή τελευταία μέρα του σχολικού έτους 2014-2015 στους/στις αποφοίτους του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου.


    Παιδιά, από όλους εμάς ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Λύκειο!