ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

CLOCK FOR BLOG

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016 νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης  για την πολύτιμη συμβολή τους στο συνεχή εμπλουτισμό της ιστοσελίδας του σχολείου. Είναι χάρη στις εργασίες τους (βλ. Μαθητική γωνιά και Παγκόσμιες Ημέρες), με εβδομαδιαία ανανέωση ακόμα και στην εξεταστική περίοδο, που η  ιστοσελίδα  του Γυμνασίου μας είναι όχι απλώς ενεργή αλλά ζωντανή.

Παιδιά, σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκινητική  ανταπόκρισή σας στο συχνά  πιεστικό, ομολογώ, κάλεσμά μου για αναζήτηση και παράδοση υλικού. Φεύγοντας από το Γυμνάσιο οι ονομαστικές σας εργασίες στην ιστοσελίδα του σχολείου θα είναι η προσωπική παρακαταθήκη που αφήνετε πίσω σας. Σας εύχομαι δε να αξιοποιήσετε το δημοσιογραφικό ή λογοτεχνικό σας ταλέντο  και στο Λύκειο συμμετέχοντας σε ανάλογες δράσεις   που έχουν να σας μάθουν πολλά για τον εαυτό σας και τη ζωή.

Μερικοί μόνο από τους αρθρογράφους της σχολικής ιστοσελίδας
 Επιτρέψτε μου να αναφερθώ ξεχωριστά στο φωτογράφο της παρέας  Μαρουλάκη Βασίλη του Γ2. Ο Βασίλης  επιμελήθηκε με επαγγελματικό ζήλο τα βίντεο των Αποκριών και της επίσκεψης στη Βουλή ενώ η εξαιρετική παρουσίαση νεοκλασικών κτηρίων των Χανίων είναι επίσης δική του δουλειά. Οι εμπνευσμένες φωτογραφίες που περιοδικά παραχώρησε στην ιστοσελίδα  του σχολείου συγκεντρώνονται εδώ.

Και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους.  Καλές αναζητήσεις στο Λύκειο.

Σμαράγδη Γαλημιτάκη, υπεύθυνη ιστοσελίδας.